За нас

 
about-us-image

Учредената през 1992 г. и започналa дейността си в град Пловдив, България фирма Бетюл ООД произвежда разнообразните бонбони лолипоп. Фирмата, която започва своя живот с прозводство на дребно днес извършва износ за много страни, сред които са Унгария, Гърция, Македония, Франция.

Компанията, която е съчетала опита си от четвърт век с качество е повишила производството си до европейските стандарти, като е запазила лидерската си позиция в хранителния сектор.

Компанията, която поддържа производството на храни съгласно стандартите за качество на Европейския съюз, официализира своята надеждност с множество сертификати за храни и качество. При своето производство Бетюл ООД използва най-модерните технологии, оборудване и машини и приема хигиенните условия, като свое основно правило.

Продължавайки търговския си живот с над 27-годишен опит в сектора, компанията има за цел да осигури възможности за заетост и да създаде стойност за много хора, като поддържа качеството и надеждността си, като винаги нараства и визуално увеличава нивото на заетост.

Компанията, която има търговски живот вече над 27 години, запазвайки качеството и надеждността си, чрез своя визионерски поглед и създаване на стойностни неща винаги се стреми към растеж и увеличаване на заетостта и създаване на работни места за много хора.